Om os

I GB Online har vi samlet et stærkt team af passionerede profiler som alle brænder for at udvikle online forretninger – hele vejen rundt!

Vi håndterer en række webshops, nogle ejer vi selv gennem vores investeringsselskab GB Invest og andre driver vi for vores kunder.

GB Online i tal

  • Står for driften af 6 webshops og 5 websites
  • Sender 20.000+ pakker årligt fra vores lager
  • Importerer fra både EU og ikke-EU lande
  • 5 medarbejdere

Samlet har vi mange års unik erfaring med udvikling af online forretningsmodeller der virker, digitalt salg og markedsføring, indkøb og varelagerstyring, samt opbygning af en yderst effektiv logistik.

Mød teamet

Claus Winther
Daglig leder samt Lager og indkøbschef GB Online

Claus kommer fra en stilling som butikschef i en af landets største Superbrugser, med en omsætning på over 145 mio. og 110 ansatte og han har over 25 års erfaring fra detailbranchen og med opbygning/drift af lager og logistik.

Nanna Thongkhan Bendtsen
Digital Marketing Manager og grafiker GB Online

Nanna er uddannet i Multimedie Design og Kommunikation, og har en bachelor i Digital Konceptudvikling. Hun startede i GB Online som praktikant, så studiehjælp og er nu hos os fuldtid. Nanna arbejder med vores webshops sociale medier og står for online, såvel som fysiske, grafiske opgaver. Nanna laver også tekster til hjemmesiderne og fungere som support.

Linda Uldall
Lager og kundeservice

Linda er udlært bager og har sidenhen arbejdet indenfor mange forskellige fag. Blandt andet har hun været kvalitetsansvarligt i 16 år på Rika Plast og 7 år i en af Danmarks største SuperBrugsen. Linda er en uundværlig spiller på lageret, og er med til at sørge for at alt kører optimalt.

Kristine Røhn
Lager og kundeservice GB Online

Kristine har i mange år arbejdet i sundhedssektoren, og er uddannet Social- og Sundshedsassistent. Kristine tænker kreativt og der er ikke langt fra tanke til handling – hun er derfor en vigtig spiller på vores lager, ift. udvikling og nye initativer.

Michael Werner

Kontor og service GB Online

Beskrivelse kommer snart…