Om GB Invest

Vi konsolidere, optimerer og udnytter scale of economy for at få det bedste frem i de enkelte webshops.

Er 100% fokuseret på nicher og går ind i de markeder/webshops hvor vi kan gøre en reel forskel.

Vi har knivskarpt fokus på strategi, målgrupper og eksekvering.

Herunder kan du se vores porteføljevirksomheder

Eget driftselskab

Vi har eget driftsselskab (GB Online A/S) som står for den daglige drift af både de webshops vi selv ejer samt for nogle eksterne kunder.

GB Online er en fuld service virksomhed som kan håndtere alle de funktioner der kræves for at drive og udvikle en konkurrencedygtig online forretning.

Læs mere om GB Online

Økovejen.dk

Økovejen.dk er et økologiske supermarked, der udelukkende har økologiske, biodynamiske og miljøvenlige produkter. Som vi siger – dagligvarer med holding!

Vores vision med Økovejen.dk er at gøre en positiv forskel for mennesker og miljø ved at gøre det nemt for alle danske forbrugere, at købe økologiske og miljøvenlige dagligvarer på nettet.

Besøg økovejen.dk

Klubvin.dk

Klubvin.dk er en specialbutik med et stort udvalg af vin, vinopbevaring, vinkøleskabe og vintilbehør.

Vores vision med Klubvin.dk er at slå os fast som dem der har en klar holdning til de produkter og services der er i sortimentet – en holdning som understøtter bæredygtighed, FairTrade og/eller økologi.

Vi vil gennem attraktive priser give flere får mulighed for drikke kvalitetsvine og opbevare dem med mindst mulig belastning på miljøet.

Besøg Klubvin.dk

Overvejer du at sælge?

Vi er altid på udkig efter interessante opkøbsemner, vi hører derfor meget gerne fra dig hvis du overvejer at sælge din webshop. Vinklerne for at komme i betragtning er mange, men gerne en shop der har et par år på bagen med proof of concept, som opererer i et nichemarked  og sælger spændende produkter.

Kontakt os for en uforpligtende og fortrolig snak.

Kontakt os her

Velkommen til nye investorer

Vi tager gerne nye investorer med på rejsen enten som en investering direkte i GB Invest eller i en af vores underliggende selskaber.

Er du interesseret så kontakt Lars Schmidt Larsen på telefon +45 60 20 20 71 eller på mail lsl@gbonline.dk
– og få en snak om de forskellige muligheder og betingelser.